HJEM            BIOGRAFI          SPILLEPLAN            BANDET           GALLERI            GJESTEBOK             PRESSE            KONTAKT

Musikalske samarbeidspartnere

Svein Andreassen - gitar

Gitarist Svein Andreassen er bosatt i Tønsberg, men kommer fra Vesterålen hvor han startet sin musikalske karriere. Han begynte allerede som 14-åring å spille gitar ute på fest, og siden gikk det slag-i-slag.

Svein har spilt i band som Kai's Band (senere Banana Airlines), Pusur Pusur, Rio Go Go, Route66, News, Dino Dino og Brask & Bram. Etter flere års opphold startet Svein opp som vokalist og gitarist i bluesbandet Broke & Hungry, og før Svein flyttet sørover spilte han i bluesbandet Muddy Buddies. Etter ønske fikk bandet klarsignal fra Guinness World Records til å forsøke og sette ny rekord i kategorien "Lengste konsertopptreden av en gruppe" hvor den gjeldende rekorden var på 40 timer. Muddy Buddies klarte å slå den gamle rekorden med knapp margin, og holdt på en time lenger. Kategorien er en åpen klasse for alle musikkformer og alle sjangre kan anvendes, men denne gangen var det altså blues som gjaldt.

Gunnar Øyen - bass

Bassist Gunnar Øyen kommer fra Vadsø i Øst-Finnmark, men er nå bosatt i Oslo. Han startet sin musikalske karriere i ung alder, i en musikalsk familie hvor både mor, far og brødre hadde et aktivt forhold til musikk og det å spille selv. Det begynte på en heller gammel og trasig familie-kassegitar på 60-tallet. Sin første, egne kassegitar ble anskaffet tidlig på 70-tallet. En akustisk gitar som ennå er høyst i livet, og daglig i bruk. Etterhvert ble interessen for bassgitaren sterk og konvertering skjedde selv om den akustiske gitaren står han veldig nær.

Bandkarrieren startet på 70-tallet og har innbefattet mange ulike konstellasjoner fra duo og trioer, til storband. Gunnar har hatt gleden av å jobbe sammen med kjente navn som Jørn Hoel, Øyvind Elgenes, Frode Alnæs, Kristin Berglund, Lynni Treekrem, Odd René Andersen m.fl.

Johnny Johansen - trommer

Trommeslager "Tromme-Johnny", som han blir kalt, kommer også fra Vadsø, men er nå bosatt i Telemark. Johnny har en lang og mangslungen musikkarriere bak seg, og hans "musikalske reise" startet tidlig på 60-tallet, og har pågått fram til nå. Han har trommer som hovedinstrument, men er også en habil sanger og trubadur, som til daglig jobber som kulturskolelærer.

Som reisepartnere har han også i perioder hatt alt fra helt ferske noviser til godt etablerte band og artister fra inn- og utland. Her kan nevnes noen; Unit Five, Snoopy Band, Lillian Askeland, Bente Lind, Teddy Nelson, Ottar BigHand m.fl.

Før Johnny flytta sørover for noen år siden hadde han også ledet sitt eget Barents Blues Laboratory med musikere fra Russland, Finland, Sverige og Norge. Dette bandet holdt det gående noen år med hyppige besøk på mange festivaler i alle landene. I tillegg til det var Johnny også med i det fylkeskommunale tiltaket "Onsdagsklubben" der han sammen med bl.a. bassist Gunnar Øyen var med i husbandet i åtte år, ledet av Asbjørn Ruud. Her fikk de boltre seg i musikalsk lek sammen med solister fra nybegynnerstadiet til landskjente artister som Jørn Hoel, Frode Alnæs, Øyvind Elgenes, Odd René Andersen, Kåre Virud, Kristin Berglund, Lynni Treekrem m.fl.

Stig Terje Olsen - gitar

Kassegitarist og Vadsøgutt Stig Terje Olsen gjorde "søring" av seg i 2007 og er nå bosatt på Kongsvinger sammen med Anne Berit. Som 18-åring startet Stig Terje som trommeslager i Vadsøbandet Van Den Danse. Dette ga såpass mersmak at han tidlig fant ut at han ville gjøre noe mer ut av musikken. Han lærte seg derfor å spille gitar, rusket opp i stemmebåndene, og begynte å skrive egne låter på både norsk og engelsk. Etter en årelang og knallhard prosess var drømmen om eget album et faktum. Albumet "Miss You More", som ble gitt ut på eget selskap i 2006, høstet gode kritikker og havnet med tittelsporet på Norsktoppen i hele 7 uker, med 3. plass som beste plassering. Fire av hans videoer har også flittig blitt stemt fram på NRKs Country Jukeboks.

I senere tid har Stig Terje syslet en del med å skrive norske låter, noe han selv kaller "Varangerpop", og i tillegg til egne prosjekter, satser han nå på samarbeid med Anne Berit.

Jan "Putte" Teigen - keyboard

Putte er en ekte Alsvåg-gutt fra Vesterålen, som stepper inn på tangenter ved enkelte anledninger. Han er en godt rutinert musiker, som starta sin bandkarriere tidlig på 90-tallet, og ble etter noen år med som fast medlem i bandet Let's Go. Der var han med helt til bandet la inn årene i 2004. Siden da har han spilt i en rekke danseband, bl.a. Sakkarina og nå i Polarlys. Putte har også vært flittig innleid som keyboardist og vokalist ved ulike andre sammenhenger. I tillegg til å betjene tangentene er Putte nemlig en habil sanger og korist.

Ute i salg!

Anne Berit er ute med albumet "Maleri - Utafør Sted Og Tid", et debutalbum med personlig særpreg, utelukkende fremført på varm nordnorsk. Les mer >

 

Aktuelt!

Anne Berit har i høst inngått bookingavtale med JH Formidling. Les mer >

Det er en glede å meddele at Anne Berit har en video på hver aktuell NRK jukeboks. Både "Maleri (Utafør Sted Og Tid)" og "Himmel På Jord" er med. Les mer >

 

www.anneberit.com